Add something sparkling

BROSJER KAN BRUKES TIL SÅ MANGT 

I starten av november er det skikkelig bursdagsuke på kontoret og vi snakket litt om hvor koselig det er når folk gjør seg skikkelig flid med innpakningen. Ikke at det trenger å være så mye styr, men det er noen små detaljer som kan løfte det på 1-2-3.

Det er som regel mot jul innpakningstipsene pleier å dukke opp, og det skal de her på camillapihl.no også, men dette lille trikset er en liten forsmak! Fint papir er et must, og det får du kjøpt flere steder. Dette papiret kjøpte jeg med meg fra H&M Home for en liten stund siden. Jeg har en egen skuff med silkebånd jeg har tatt vare på og sort silkebånd er en klassiker, alltid lekkert!. For den lille ekstra detaljen toppes presangen med en glitrende og fin brosje. Denne er fra Glitter, de har mange fine på budsjett! Da blir faktisk innpakningen en del av gaven, og man vil alltid tenke tilbake på den fine gaven hver gang man tar frem igjen brosjen man har fått.