Hva jeg gjør med håret mitt

-inneholder reklame for egne produkter-

NYE STRIPER I HÅRET OG JAZZ PÅ ØRET

Altså, hva en frisørtime kan gjøre med humøret! Jeg har vært fristet til å ta frem kjøkkensaksen og klippe av slitte tupper, men holdt meg heldigvis til dagens frisørtime! Jeg får veldig mye spørsmål om hva frisøren min gjør med håret mitt og tenkte å dele. Husk at «min oppskrift» ikke nødvendigvis passer alle, da frisøren må ta utgangspunkt i fargen du har, hårtype etc.

Jeg har naturlig mørkt hår, litt sånn farge som dere ser på bryna mine. Bunnfargen i håret er min egen også legger frisøren min foliestriper med bleking. Hele paneler mot front og tynne babylights i skillen bak til krona og på sidene. Jeg liker den dybden min naturlige mørke farge gir og spillet det gir håret mitt.

Så kort fortalt, brede striper og lysere i front og tynne ikke like lyse i skillen for å skjule de mange grå! Og ja, jeg har hatt mørkt hår  ( og blått, gull, rødt ,sort,mega kort og lugg så jeg har ikke behov for å leke meg med nye frisyrer!) men, føler meg mest som meg selv med litt lyse striper. Føler det mildner ansiktet mitt også er det liksom ikke krise når etterveksten kommer da det ikke blir en hard overgang til mitt eget hår ( de grå hårene hjelper faktisk til med det.) Og den dagen jeg føler for å gi de grå litt mer shine  er det lett å få de til å skinne. ( Jeg drømmer om helhvitt hår når jeg blir eldre!)

I det siste har dere hørt deilig jazz musikk i bakgrunnen av instastoryene mine, det er playlisten «Coffee Table Jazz.» En magisk fin spilleliste å ta med seg inn i helgen til late lange frokoster. Skjorten er Verona Shirt fra mitt eget klesmerke CAMILLA PIHLog en skikkelig favoritt om dagen. Og aller best liker jeg å ha den åpen med en t-skjorte under. Og er du ute etter den perfekte t-skjorten ( ihvertfall i mine øyne) så har jeg en fra kolleksjonen min. Den er tykk, ikke gjennomsiktig og litt åpen i halsen. Du finner den her.