Happy weekend everyone

FREDAGSBLOMSTER OG STORE SMIL

Denne helgen møtes med et stort smil! Vi i redaksjonen har hatt en busy og veldig fin uke, og kan tikke av mange prosjekter som er gått i boks før vi nå tar helg. Da er det ekstra godt å gå inn i helgen. Og fredagsbuketten, den er på plass. I dag hadde jeg lyst på en skikkelig vinterbukett!

Jeg har tatt vare på nelliker og eukalyptus fra en av bursdagsbukettene som jeg fikk i starten av måneden (tenk de står enda!), og supplert med noen fine tørre og friske varianter jeg fant på den lokale blomsterbutikken. Jo mer vill en bukett er, jo vakrere er den! Ikke vær redd for å prøve deg frem med litt uvanlige kombinasjoner – miks blomster, grønne blader og tørre strå om hverandre.

Og med det, håper jeg dere får en skikkelig fin helg! Finn på noe gøy som gjør at du smiler langt ut i neste uke.

Jeansen min er fra Zara, genseren fra Alexander Wang og bøttehatten er også fra Zara.