En aura av deilig duft

«HVA ER DEN DEILIGE DUFTEN?»

I min parfymesamling så er det en duft som skiller seg ut fra alle de andre. For det første så er det ikke en parfyme, mer en duftopplevelse. Flasken inneholder nemlig et duftmolekyl, som ofte finnes i små konsentrasjoner i en del parfymer, men her er det dette molekylet som spiller hovedrollen. Når duftmolekylet Iso E Super kommer i kontakt med varm hud, så utvikles det en helt egen og personlig duft som er helt nydelig. Hver gang jeg har på denne så blir jeg stoppet på gaten av noen som vil vite navnet på parfymen min. Og navnet, det er Molecule 01 fra Escentric Molecules.

Hvis jeg skal beskrive duften, så gir den meg assosiasjoner til skog, varm hud og noter av tre. Det som også er litt magisk med denne duften er at den kan komme og gå litt gjennom dagen, store deler av dagen kan du ikke kjenne at du har den på, men plutselig så dukker den opp igjen – som en deilig aura av en duft. En helt spesiell duftopplevelse! Jeg har brukt den i mange, mange år – og jeg tror aldri jeg kommer til å bli lei denne!

Duftene fra Escentric Molecules kan blant annet kjøpes på Heaven Scent.