Vi teller ned til desember

VERDENS VAKRESTE JULEKALENDER PÅ KONTORET

Desember nærmer seg og vi kan nesten ikke vente! Denne fine måneden fylt med hygge, fine førjulsritualer og det å ha noe fint å glede seg til. I dag har vi hatt en hyggelig dag med pepperkaker, snop, julemusikk og laget en vakker julekalender som vi skal ha stående her på kontoret – det er ikke til å unngå at julestemningen kommer krypende.

Vi har funnet en stor gren som vi skal fylle med vakker julepynt. I hver eneste julekule eller kurv skal vi skrive en hyggelig lapp som skal være dagens fine og inspirerende ord for dagen.

Julepynten fra Rosendahl sin Karen Blixens Jul-kolleksjon kommer i mange ulike design, både i sølv og i gull, og de er superfine å samle på. Hvert år lanseres det nye eksklusive design, inspirert av forfatteren Karen Blixens eventyrlige univers, og designet av smykkekunstner Zarah Voight og designer og arkitekt Ole Kortzau. Har du et fadderbarn, et søsken eller en venninne du skal gi julegave til over tid? Da er det superhyggelig å kunne gi en ny julepynt hvert eneste år – tenk så hyggelig å kunne fylle et hjem med så vakker julepynt når man blir voksen og får sitt første hjem.

Vi kjenner at vi gleder oss til å starte hver dag i desember med et eget lite mantra for dagen!

Hvis du ikke har plass til et juletre hjemme, så er det en fin idé og bruke en stor gren med julepynt på, slik som vi har gjort med julekalenderen vår!

Julepynt fra Karen Blixens Jul, Grand Cru Moments og Grand Cru Sense servise – fra Rosendahl.