Super soul conversations

DISSE FINE SAMTALENE LYTTER JEG TIL NÅ

Når selveste Oprah Winfrey intervjuer, så er det kanskje ikke så overraskende at mennesker deler litt ekstra. Hun har en egen evne til å få frem gode samtaler. I hennes podcast Oprah’s SuperSoul Coversations så intervjuer Oprah store stjerner, spirituelle ledere, forfattere og eksperter på sine felt.

Sammen med gjestene sine så toucher Oprah en rekke spennende temaer, i forsøk på å få en bedre og dypere forståelse for verden rundt oss! Veldig spennende å ha på øret – jeg liker podcaster som kan utfordre tankesettet mitt litt. Noen av favorittepisodene er blant annet den med Byron Katie og episoden med Dr.Shefali, men det er mange spennende å ta av. God lytt!

Har du noen podcastfavoritter du vil dele med oss? Send oss en DM på instagram da vel!