Fine bånd i håret

WRAP IT AROUND THE PONYTAIL 

Jeg er hun som alltid tar vare på fine innpakningsbånd! Og en favoritt er å bruke de fine tøy- og silkebåndene i håret. Vi elsker å lage fine sløyfer eller la de henge ned som en ekstra detalj, (for det er i de små detaljene det ligger) og vips så har du løftet et helt antrekk ved bare denne lille detaljen. Akkurat nå syntes jeg det er fint å surre båndet rundt hestehalen og bruker gjerne et litt langt og tykt bånd. Surr båndet mange ganger rundt hestehalen,  det skal være litt voluminøst og tykt – det er superlekkert! Knyt båndet på undersiden av hestehalen og gjem endene på båndet eller fest endene med en liten hårnål, hvis du synes det er enklere.

Og du, ikke glem å ta vare på gavebånd og silkebånd fremover. De kan brukes til så mye fint!