Våre Oslo favoritter

SENTRALEN KAFÈ – URBANT, KULT OG SKIKKELIG DIGG 

Jeg kan ikke skryte på meg å ha vært ofte på Sentralen, men etter siste besøk har jeg faktisk vært innom hele tre ganger på to uker. Det er noe veldig jovialt og folkelig med stedet – jeg ble umiddelbart skikkelig fan av atmosfæren, folka som jobber der og at det var stort og god plass til å kunne sitte å spise lunsj – og du, den lunsjen må vi snakke litt mer om, den er digg!

De har et godt lunsjutvalg, så her kan du finne noe til tilfredsstiller de fleste smaker! Alt fra pizza, salater, sandwicher og dagens suppe. Den suppa er alltid superpopulær og tullete god! Sist jeg var der var det potetsuppe med trøffel, høres skikkelig digg ut, eller hva?

Man kan nesten ikke tro at dette er i lille Oslo! Mer nærliggende å tenke et hipt spisested i Berlin kanskje?

Sentralen Kafè har et Debio-godkjent bakeri  som heter Handwerk og de leverer nybakte boller og brød av surdeig hver morgen, så her kan man nyte et godt utvalg av hjemmebakst!

Sett deg i et av de store vinduene og se på fine Oslo-folk som tråler gatene opp og ned, gjerne med en god kaffe i hånden.

Og har du ikke tid til å lunsje her? Da kan du jo ta med deg digg lunsj og kaffe eller te på veien.

Lyst til å stikke innom? Du finner Sentralen i Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo
Og du? Har du noen Oslo favoritter, noen tips til steder vi bør besøke? Del gjerne! Du finner en oversikt over våre favoriter her.