Dagens office style

SOFT DENIM & COMFY PANTS KINDA DAY

For en liten stund siden så falt jeg pladask for noen bukser jeg så på en kul dame. Jeg spurte hvor de var fra og hun fortalte at det var hennes nye favorittbukser som hun nylig hadde kjøpt på Zara. Så da gikk turen rett til Zara. Jeg prøvde på meg en rekke modeller med slouchy fit, men ingen av de ble med hjem. Det angret jeg bittert på allerede samme kveld, så da klikket jeg hjem noen!

Og nå har de blitt en favoritt hos meg også. De er litt baggy og rare i snittet, men jeg elsker de. Jeg har ofte en tendens til å falle for slike plagg, de plaggene man tenker «Er den fin eller er den bare rar?» når man står med de på seg i prøverommet – de ender ofte opp som de største favorittene i garderoben! Zara hadde ganske mange forskjellige kule slouchy bukser akkurat nå, både i denim og mer dressy varianter, så kanskje du finner en ny favoritt også!

Bukse fra Zara, denimskjorte fra Massimo Dutti, gamle sko fra Zara og hatt fra Uterqüe.