Peace of Mind

EN GAMMEL FAVORITT PÅ NATTBORDET

Denne lille flasken er en gammel favoritt. Den har vært med på så mye at skriften nesten ikke er til å tyde lenger. Origins sin Peace of Mind On-the-Spot Relief er en aromatisk blanding som gjør underverker når du trenger det som mest. Flasken inneholder en lett balm med duft av peppermint, som man kan massere inn i tinningen, på øreflippene eller på håndleddene når man kjenner at man trenger litt stress relief. Når den kommer på huden så kan man kjenne en litt isende og kilende følelse, og det er som om stress, spenninger og verk smelter vekk. Jeg liker også å bruke den når jeg er forkjølet, ved å påføre denne i tinningen gjennom dagen, så føles hodet litt lettere – og en liten dråpe under nesa før leggetid åpner opp luftveiene så man sover bedre. Den ligger alltid i veska når jeg er ute og flyr også, da jeg alltid setter pris på den oppfriskende effekten den har når man sitter der i den litt tette og dårlige kabinluften. En favoritt gjennom mange år!