Dagens preggo office style

JUMPSUIT MED PLASS TIL MAGE OG LEOPARD 

Jumpsuit er mitt go to plagg frem til magen min blir enda større! Og på mandager har vi ofte produksjonsdager på kontoret så da er det digg å ha på seg noe som er comfy og funksjonelt! Også trenger jeg noen ganger ett lite avbrekk fra «gravidbuksene» og da er denne jumpsuiten fra NA-KD en favoritt. Noen kjenner den sikkert igjen fra tidligere da jeg har den i blå denim og. (Slik ser den ut uten bulende mage)

Jeg har gått opp 2 størresler og kastet vekk beltet som hører med, men når magen forsvinner blir den like fin igjen med ett snurpet belte i midjen. Så forresten at den var kommet i lys denim og, så nå har jeg lyst på den og. Vanligvis bretter jeg opp buksebena, men med snøen som lavet ned i går ble buksebena brettet ned, og det funker det og!

Vinterskoene er fra i fjor og kommer fra Diemme. Funker ikke med gravid dame og glatte sko så disse er helt fantastiske! Varme er de og!