But first, skin care!

EN TILPASSET HUDPLEIERUTINE FRA SKINCITY PÅ 1-2-3 

Jeg har alltid vært ganske heldig med huden min, og må nok innrømme at jeg derfor har brukt minimalt med tid og energi på den. Det finnes jo et hav av produkter og så mange forskjellige tips man kan velge å følge, mens jeg som regel har endt opp med det enkleste alternativet – sminkefjerner og en fuktighetskrem jeg har brukt til alt. Man vet liksom ikke helt hvor man skal starte, når det er så mye forskjellig å velge i – jeg har rett og slett trengt litt hjelp! For nå fortjener huden min litt ekstra omtanke og pleie etter mange år uten en god rutine. Da passer det meg ypperlig at Skincity.no tilbyr hjelp fra dyktige hudterapeuter online, og at jeg enkelt kan finne en rutine som passer meg ved å ta en av Skincity sine hudtester rett fra sofakroken.

Å ta en hudtest hos Skincity er superenkelt og man får raskt en grundig tilbakemelding på mail fra deres hudterapeuter. Jeg tok en komplett hudtest, der jeg gikk gjennom forskjellige steg og svarte på en rekke spørsmål, samt la ved et bilde av huden min. Det ga Skincity sine hudterapeuter et grunnlag for å sette opp en god rutine tilpasset meg og min aktive livsstil – jeg elsker å være ute, uansett om det er sol eller snøstorm, så huden min får kjørt seg! Om jeg lurte på noe underveis var det bare å spørre en av hudterapeutene i chat-funksjonen på Skincity sin side, og de svarte meg raskt og grundig på det jeg lurte på.

Etter noen få dager fikk jeg en mail med en komplett hudpleierutine og anbefaling av produkter tilpasset min hud og min livsstil, jeg fikk hudpleierådgivning av Caroline Hagehaugen som er kosmetisk dermatologisk sykepleier hos Skincity. Endelig en skreddersydd hudpleierutine for min hud som bærer preg av en aktiv livsstil med mange timer i bakken på vinterstid og mye tid ute i frisk luft og sol. Jeg vet jo hvor viktig det er å ta vare på huden og forebygge rynker og solskader – jeg har bare ikke visst hvor jeg skulle begynne. Noen minutter i sofaen for å fylle ut en hudtest var alt som skulle til, det blir ikke enklere enn det! 

Noen dager senere dumpet pakken med mine nye hudpleieprodukter ned i postkassen. Og jeg var ganske så spent på om en god hudpleierutine faktisk gjør noen forskjell – selv når du ikke har de helt store utfordringene med huden. Min anbefalte hudpleierutine baserte seg på produkter fra iS Clinical og inneholdt produkter som skulle gi huden godt med fukt og bygge en sterk barriere for å tåle vind og vær, og selvfølgelig solfaktor! Huden trenger 30 dager til å bli vant til nye produkter og fornye seg, så det vil alltid ta litt tid før man ser endelige resultater – men det tok ikke så mange dagene før jeg merket at huden var mindre tørr, den hadde en frisk glød og så generelt veldig fresh ut. Kanskje dette med en godt tilpasset hudpleierutine ikke var så dumt!

Det er veldig gøy å se at man får resultater når man legger ned litt ekstra tid og kjærlighet i huden sin gjennom en hudpleierutine spesielt tilpasset egne behov!

Har du ikke tatt hudtest hos Skincity før, så får du 10% rabatt din første ordre når du mottar din første anbefaling fra Skincitys hudterapeut.