Ukens Monday Mantra

SPREAD A LITTLE JOY!

Det er mandag og dette er ord vi tar med oss inn i den nye uken! Også tenker jeg at det er ord man kan bruke til å være litt ekstra god mot seg selv nå når det begynner å bli kaldere og mørkere ute, en liten «Boost uke for kropp og sjel» om du vil!

  1. Rydd! Altså vi snakker ikke storrengjøring, men sørg for at det er ryddig og fresht på soverommet og stedet du sitter og jobber hver dag. En liten vase med en liten blomst å hvile øyet på gjør underverker.
  2. Tenn levende lys! Start dagen med levende lys til frokosten, det er en av de tingene som gjør det ekstra koselig at det er mørkt uten når man våkner synes jeg.
  3. Legg deg en time tidligere og kjenn hvor godt det var med en ekstra time på øyet.
  4. Møt en venn for en frokostdate før jobb og start dagen med ferske croissanter med jordbærsyltetøy og litt skravling.
  5. Ikke glem å puste. Kjenner du at skuldreen er høye og at pusten sitter fast i magen når du leser dette? Ta ett dypt åndedrag, senk skuldrene og løsne opp kjeven. Kjennes bedre allerede ikke sant?