Varm epledrikk på kalde dager

HJEMMELAGET EPLE DRIKK MED ETT HINT AV JUL

Ingenting gir meg mer hverdagsglede enn en kanne varm deilig drikk på kontoret på kalde dager. Jeg elsker å prøve meg frem med egen blandinger, og en favoritt akkurat nå er en varm epledrikk med kanel og nelikk. -Og ja, jeg elsker at den har ett lite hint av jul i smaken.

Kok opp varmt vann og tilsett en kanelstang og noen nellikker i vannet sammen med ferske epleskiver. Jo mer epler du tilsetter jo mer smak får du. Jeg bruker 1-2 epler, og velg gjerne epler som har mye smak i seg. La det varme vannet trekke til seg de gode smakene i noen minutter før du drikker. Drikken har en delikat smak av epler og deilige krydder. Du kan selvsagt tilsette litt eplejuice dersom du vil ha en sterkere smak av eple, men jeg liker litt den forsiktig akkurat nå.