Let’s talk about babies

TING JEG HAR GOOGLET OG SURFET NETTET ETTER DEN SISTE TIDEN

Det går mye i gravid og baby på nettet om dagen og inspo til alt fra hvordan kle seg, til gode bøker og tips generelt når jeg går gravid. Vet at mange er nysgjerrige på hvordan jeg ble gravid, hvordan veien frem til nå har vært og det skjønner jeg godt! Og jeg skal dele! Har bare hatt litt behov for å bli kjent med mine nye hverdag og få svar på alt er som det skal være før jeg deler, men historien min kommer <3

Frem til det, her er noen ting jeg har googlet og søkt nettet etter den siste tiden. Med voksende mage har en gravidpute vært redingen for god søvn og min bbhugme pute er min nye bestevenn! Jeg klikket hjem flere fine gravidjeans fra asos.com, de har masse fine bukser. Jeg er og fan av Zara.com sine mammaklær. De finnes kun på nett, men de har masse fint!

Jeg har funnet de fineste bæreselene og har tenkt til å klikke hjem ett par fra Artipoppe. Må bare klare å bestemme meg for farge. Jeg har begynt å følge MotherMuseMag på instagram og elsker alle de fine bildene de har av gravide og fine mødre.

Det er godt å legge bena høyt å roe ned etter en lang dag. Jeg er superfan av meditasjonsappen EXPECTFUL, som er perfekt for deg som går rundt og lager en baby i magen. Den har har nye guidede meditasjoner for hver nye uke du er i din graviditet. I tillegg til sleep meditations, sleep stories, couple meditations etc.

Også klikker jeg hjem bøker. Er superfan av The Mindful MOM To Be som jeg har tipset om tidligere. Nå venter jeg på at boken «Happiest Baby on the Block» skal lande i postkassen min. Og har du noen andre gode boktips så del de gjerne med meg!