Naturlig og intelligent hudpleie

NATURLIG, REN OG ADAPTIV HUDPLEIE

Er du interessert i naturlig hudpleie? Da har vi en nyhet til deg. Hudpleiemerket Priori har nemlig kommet med en ny og fresh hudpleieserie, der 99% av formulaen består av naturlige ingredienser! TTC-serien til Priori er basert på ingredienser som gurkemeie, grønn te, druekjerner og lakris, som blant annet skal tilføre huden antioksidanter, virker lysnende og være antiinflammatorisk. Serien passer til alle hudtyper!

Prioris produkter baserer seg på intelligent hudpleie, der produktene kommuniserer med huden og dekoder hudens behov. Når produktene påføres vil de kommunisere med huden og tilføre fukt, beskyttelse og næring der det trengs. Slik vil din hud få akkurat det den trenger, når den trenger det. Produktene tilpasser seg hudens ulike behov i forskjellige sesonger.

Nå som vi går inn i en sesong med kaldere klima og tørt inneklima vil huden din mest sannsynlig trenge mer fukt, og det klarer faktisk TTC-produktene til Priori å forstå. Det kaller vi intelligent hudpleie!

Les mer om Priori og se hvor du kan få kjøpt produktene.