En god fresh start på dagen

Å STARTE DAGEN MED EN VARM DUSJ OG LUKTEN AV DEILIGE SITRONER

Jeg kan ikke tenke meg en bedre lukt enn duften av ferske sitroner! Og å starte dagen med en varm dusj og min egen  Wake Me Up » shower foam med den beste lukten av sitrus og sitrongress gir meg den beste starten på dagen! Duften er faktisk spesielt utviklet for å vekke kropp og sinn og for å gi deg en god start på dagen og er helt perfekt å bruke på morgenkvisten eller når du kjenner at du trenger en liten boost!

Jeg elsker og den deilige kremete konsistensen som gir meg en ekstra spa følelse i dusjen. Og det beste av alt for deg som liker å mutitaske, den er perfekt å bruke som  shaving cream da den har en rik og kremete konsistens.

Og jeg har selvsagt utviklet en Wake Me Up bodylotion og, med den samme gode friske duften slik at du kan ha med deg den gode følelsen gjennom dagen. også topper jeg det hele med en kopp varmt vann med masse deilig sitron! Da snakker vi god start på dagen!

 Du finner begge produktene i alle vita butikker i hele landet og på nettet her.