Vi dekker høstbord

DEKK VAKRE HØSTBORD MED BLADER FRA NATUREN

Akkurat nå fylles fortau og hager av vakre, fargerike blader fra trærne og om litt blir de nok erstattet av et tynt hvitt teppe med snø . Plukk derfor med deg noen vakre blader hjem og dekk et vakkert høstbord. Finn frem tekstilservietter og legg på et par blader, det er faktisk ikke mer som skal til. Og du, det er ikke alltid du trenger å ta frem strykejernet heller. Hvis du har en litt grovere duk, for eksempel en i lin, så gir det bare et fint rustikt uttrykk når den er ustrøken. Hvis den har noen stygge brettekanter, så er det ofte nok å bruke en sprayflaske med vann og spraye over der duken har noen uønskede bretter – så forsvinner de!

Plukk gjerne med deg blader i forskjellige fargetoner og ulike størrelser. Selv har jeg lagt min elsk på disse helt mørkerøde.

Hvis du liker det helt minimalistisk, så holder det kanskje med et enkelt blad i glassene.