Velkommen inn i butikken min

VELKOMMEN TIL PRINSENSGATE 23

Dagene har gått i ett og jeg har rett og slett ikke rukket å vise dere bilder her inne fra mine aller første CAMILLA PIHL butikk som åpnet i Oslo sentrum for litt over en uke siden. Jeg kan fortsatt ikke tro at klesmerket mitt har sin egen butikk! Og til alle som har vært innom oss den første uken, tusen takk! Vi er helt overveldet og ydmyke ovenfor den fantastiske responsen!

Du finner butikken i Prinsens gate 23, midt i mellom Ganni og Holzweiler butikkene. Butikken vil til enhver tid ha hele kolleksjonen inne slik at man kan se alle plaggene under ett tak! Og i underetasjen har vi kontor/showrom og designmøter med hele teamet. Tenkte kanskje det hadde vært gøy å lage en «House Tour» fra butikken og hvor jeg kan vise dere hvordan alle rom ser ut. Er det noe dere har lyst til?

Butikken er åpen mandag- fredag 10.00-19.00, Torsdag 10.oo-20.00, Lørdag 10.oo-18.00 og vi gleder oss til å se deg! Og du? Husk at du får tak i CAMILLA PIHL kolleksjonen i hele landet. Klikk deg her for å finne nærmeste forhandler i nærheten av der du bor.