Dagens Preggo office style

-inneholder reklame for egne produkter-

FIN MANDAG OG NYE MÅTER Å KLE SEG

Mandager altså, de er alltid litt ekstra fine. En dag hvor vi kjøper inn nye friske blomster til kontoret og hele redaksjonen møtes  for å legge planer for dere og uken som kommer. I dag bestemte min babybump seg for å være ekstra synlig så skinny gravidjeans med høye støvletter ble tingen.

Jeg holder på å finne ut av hvordan jeg kan fortsette å kle meg som meg selv med en voksende mage og en ting jeg har blitt fan er å gå med store skjorter åpen over en t-skjorte. Det gir en fin silhuett synes jeg. En enkel hvit t-skjorte, åpen sort skjorte, røde negler og gullsmykker var løsningen på at jeg skulle føle meg vel i dag!

Støvletter fra Ganni, gravid jeans fra H&M, T-skjorte fra Camilla Pihl og skjorte fra Camilla Pihl