Topper frokosten med dette

HONNINGRISTEDE GRESSKARKJERNER 

Har du tatt vare på gresskarkjernene etter Halloween? Det gjorde du isåfall lurt i, hvis ikke kan du kjøpe en pose på butikken. Jeg liker nemlig å tilføre frokosten min det lille ekstra, og disse frøene har blitt en smakfull favoritt på morgenkvisten. Jeg deler snart en superenkel og god frokost med dere, der jeg bruker digge honningsristede gresskarkjerner. I mellomtiden kan du jo lage en liten prosjon honningristede gresskarkjerner, og det gjør du så enkelt som dette:

Putt noen frø i en tørr stekepanne på middels varme og rist litt på pannen underveis. De er klare når de har fått litt ekstra farge eller begynner å poppe. Ta frøene ut av pannen og over i en liten bolle, ha et tynt lag med honning over, bland godt og putt til avkjøling. Så enkelt som det!