Myk og deilig strikk i nye farger

WILDFLOWER JAKKEN I FINE HØSTFARGER

Finnes det noe bedre enn deilig myk strikk når gradestokken sakte men sikkert smyger seg nedover. Jeg er veldig glad i strikkejakker man kan slenge på seg og har derfor en del oppskrifter på de i mitt strikkeunivers KNIT CAMILLA PIHL. En favoritt er Wildflower jakken som jeg tidligere har vist dere med en hvit bunnfarge. (du finner oppskriften gratis her.) Det som er så gøy med hjemmestrikk er at en oppskrift blir som ny når man leker seg med litt nye farger. I det siste har jeg hatt på meg Wildflower jakken i sort og mange har spurt hvilke farger jeg har brukt i den.

Den er strikket med Wildflower oppskriften i Fnugg garnet mitt i disse fine fargene: Sort, agategrønn, ravgul, moskus, aprikos og rubinrød. Garn kan kjøpes her.

Vi kommer ut å legge ut oppskriften på denne gratis på www.camillapihlstrikk.no etterhvert, frem til det kan du bruke Wildflower oppskriften og bytte ut fargen i oppskriften med disse!

Og magen min blir større og større for hver uke så mine yndlingsbukser fra Isabel Marrant klarer jeg såvidt å presse meg inn i en uke til. Den hvite toppen er fra Brand & Mellville, halskjeder fra Hasla og øredobber fra Tom Wood.