Bli med hjem til Tone Kroken

KOM, BLI MED OSS HJEM TIL INTERIØRSTYLIST TONE KROKEN 

Banker hjertet ditt ekstra hardt for interiør? Da kommer du til å elske å å titte inn i leiligheten til interiørstylist Tone Kroken. Tone sitt navn og stylinger er ofte å se i forskjellige interiørmagasiner, både fra inn og utland, og hun har en helt særegen teft for interiør. Så det er ingen overraskelse at hjemmet hennes er heeeelt RÅTT! Tone sin interiørstil kjennetegnes av en deilig eklektisk miks av gammel og nytt, dekadent og stilrent, eksotisk og tradisjonelt – hun elsker å blande stiler. Og for ei solstråle av ei dame, man kan jo ikke annet enn å bli glad rundt henne!

Kom, bli med oss hjem til Tone og den fantastisk fine bygårdsleiligheten hennes. Vi lover deg masse kunst, litt neon, vakre interiørfunn fra hele verden, et smykke av en kakkelovn, lekre tak med stukkatur og masse, masse, masse deilig interiørinspirasjon!

Det er ikke tvil om at denne dama kan å innrede, mye lekkert å hvile øynene på i den nydelige gråmalte gangen. Visste du forresten at speilet som henger på veggen like gjerne blir brukt som en sengegavl?

Tone er ikke redd for å gjøre om i leiligheten sin, og bruker gjerne gjenstandene hun har på flere ulike måter.

Kakkelovnen er en drøm og hele redaksjonen drømmer om å eie en sånn en dag!

Tone er ikke redd for å blande stiler og materialer. En dekadent tapet fungerer godt til lekre funn fra India og Marokko.