Hei fine november

WHAT’S ON THE AGENDA THIS MONTH

Med ett var november her, denne lunefulle fine måneden der det begynner å nærme seg vinter. Noen synes kanskje november er litt mørk og trist, men jeg velger å se på alt det fine med denne måneden. Alle de fine strikkeplaggene man kan gå med, kåper som taes frem fra bakerst i skapet, man kan gjemme hårmanken under en lue på en dårlig hårdag, det er tid for å kose seg inne i varmen med masse levende lys og det er også en måned der det gjerne er mye sosialt på agendaen.

I november skal jeg:

– Kjøpe noen nye deilige duftlys, og spraye hjemmet mitt med denne deilige sprayen. Good vibes only!

– Oppretteholde min nye tradisjon med utebad, året rundt. Jepp, det er kaldt – men få ting slår følelsen etterpå.

– Begynne å tenke på julegaver og ha som mål at november og desember skal handle om hygge, og at stressnivået skal holdes til et minimum.

– Lete i bruktbutikker etter noen gamle fine serviser. Det er så fint å mikse med mine eller stilrene tallerkner. Er du på utkikk etter det samme, så finner du en liste over loppemarked i Oslo her.

– Stikke på kino og se «Joker». Gledgruer meg til å se Joaquin Phoenix storspille.

– Kjøpe inn nye inspirerende magasiner og krype opp i sofakroken med en god kopp Golden Milk. Akkurat nå har jeg helt oppheng på russiske og australske Vogue, jeg synes de har helt fantastiske moteserier.

– Også er det dobbel bursdag på kontoret i november, så kanskje vi må teste ut noen nye digge kakeoppskrifter! Fikk du forresten med deg den digge pavlovaen vi lagde for litt siden, eller denne nydelige ostekaken? Kanskje noe å teste ut på en hyggelig sammenkomst før jul?

Ha en fin november da dere!