En fin bok til voksende mager

-inneholder reklame for egne produkter-

BOKTIPS TIL DEG SOM VENTER EN LITEN EN

Tenkte å dele et fint boktips til deg som venter en liten en. En bok jeg har funnet mye glede og masse gode tips i er «The Mindful Mom to Be» av Lori Bergman. Lori jobber som doula i LA og har samlet sine beste tips  for vordende mødre og tar for seg måned for måned med alt av naturlige hacks , yoga øvelser som er trygge og som strekker kroppen godt, oppskrifter og pusteøvelser. En fin liten bok med masse fine tips for deg som liker naturlige og litt spirituelle tips om hvordan nære og ta vare på kroppen under en graviditet.

Jeg klikket min bok hjem fra Amazon.com, men godt mulig den er å få tak i norske bokhandlere også.

Jeg har på meg t-skjorte fra Anine Bing, halsmykker fra Hasla og Svalbard Pants fra eget Camilla Pihl merke.