Dagens office style

STORSKJORTE OG KORTE BUKSER

Jeg kan likså godt innrømme det med en gang – jeg er en av disse som går med bare ankler året rundt! Synes det er så vanskelig å finne sokker som ser bra ut under culottes og ankelkorte jeans. Tips taes i mot med takk!

Så de bare anklene forblir, selv om gradestokken begynner å snuse litt på minus. Og så lenge det er sol, blå himmel og bar asfalt så drister jeg meg også til å bruke hvite sneakers. Kombinert med dressy, sorte korte bukser, en oversized skjortejakke (helt dilla på slike oversized skjortejakker akkurat nå!) og en hvit tee blir det en casual antrekk for en travel dag på kontoret. Vi har faktisk spist klementiner, pepperkaker og begynt å lage juleinnlegg til dere – det er faktisk ikke så lenge igjen!

Skjorte fra Gina Tricot, tee fra Arket, bukse fra Soft Rebels og sneakers fra H&M.