Nyhet fra Skin Camilla pihl

VI HAR LAGET DET SØTESTE GAVESETTET EVER!
«Sleep on cloud nine as a cute koala!»

Dere vet hvor svak jeg er for litt «cuteness overload» og vårt nye «limited edition» gavesett fra Skin Camilla Pihl er akkurat det! Se på den da!

Settet inneholder vår nye ansiktsmaske Purifying Pink Bubbly Cloud Mask og en deilig fluffy «koala» sovemaske. Alt man trenger for en deilig spa kveld! Først ansiktsmaske , så beautysleep med øyemasken etterpå!

Vår nye Bubble Mask (som du kun får kjøpt i dette settet) er en boblende og kilende ansiktsmaske som bidrar til å rense huden og  som etterlater den med en frisk og ren følelse. De absorberende egenskapene til leire fjerner overflødig talg og sminkerester. Også er den veldig gøyal å ha på huden. Smør inn den rosa leiren på ren hud og etter 5-10 minutter vil masken skumme opp og se ut som en stor fluffy rosa sky! Klapp så boblene inn i huden og masser huden i sirkulære bevegelser før du skyller den av.

Settet koster 179,- og du finner du i alle Vita butikker rundt om i hele landet og på VITA.no