Dagens office style

LANG ULLPONCHO, LYSE OLABUKSER OG TRACK BOOTS

Å kle seg lag på lag med ull er tingen når gradestokken viste 2 grader i dag tidlig. Og ekstra glad er jeg i den fine ponchoen i ullmix jeg klikket hjem fra H&M for en liten stund tilbake. Ponchoen er med meg over alt om dagen, det er så deilig å ha med seg et «teppe» som man kan slenge rundt seg hvis man er litt kald. Ser for meg at denne blir fast følge på reiser fremover også, den er perfekt på småkjølige flyturer.

Lyse jeans vil jeg bruke så lenge som mulig, og sammen med sorte røffe boots er det en perfekt match for høsten.

Nå er jeg på jakt etter fine belter jeg kan putte i midjen de dagene jeg vil ha et litt mer feminint utrykk og fine brosjer jeg kan piffe det hele opp med – en poncho kan faktisk være et ganske allsidig plagg i garderoben!

Poncho fra H&M, bukser fra Totême, sko fra H&M