My Monday style

-inneholder reklame for egne produkter-

PRINTED SHIRT, AMBER LIPS AND A LITTLE BABY BUMP

Forrige uke gikk unna i fei, jeg har ikke engang rukket å vise dere bilder fra butikkåpningen jeg hadde i forrige uke. (Det kommer!) Kan nesten ikke tro at jeg faktisk har en egen butikk! Veldig stas!

Men, butikkåpning og shoppingeventer og masse jobb tok på så i helgen har jeg logget meg av og hentet krefter til en ny og fin uke! Magen vokser sakte sikkert og jeg kjenner at jeg etterhvert må finne litt nye måter og kle meg på da kroppsformen plutselig ikke tillater min vanlige måte å kle meg på.

I dag ble det stor fargerik skjorte fra egen kolleksjonen og en litt oversized jeans som ble redningen og litt farge på leppene.

Jeg elsker forresten leppepaletten Dior Backstage og i dag har jeg brukt fargen Amber Matte som jeg elsker!

Blusen min kommer fra Camilla Pihl og heter Zembezi top, buksen fra Monki i modellen Kimono ( har gått opp noen størrelser for å få plass til magen.) Halskjeder fra Hasla.