Våre Oslo favoritter

STOCKFLETHS I HOMANSBYEN ER FANTASTISK FIN

Å nyte de siste varme solsrålene på en kaféstol med pledd, noe varmt i koppen, en god samtalepartner og fulgekvitter er aldri feil. Det er noe ekstra fint med å sitte ute i den friske lufta, men når jeg besøker dette stedet flytter jeg meg mer enn gjerne inn når solstrålene forsvinner. På Stockfleths i Homansbyen er det magisk fint og superhyggelig!

Får man egentlig nok av fine tak? Jeg kjenner at fine tak er noe jeg oftere og oftere legger merke til og jeg skulle gjerne hatt et tak som dette hjemme på kjøkkenet mitt. Hallo, for en drøm! Lokalet var i årevis en kolonialforretning drevet av Olaus Syvertsen og taket er et originalt smykke som dukket opp når Stockfleths tok over og pusset opp. Bare jeg som fikk lyst til å dykke ned i gamle bilder fra den tiden dette var en kolonial?

Det er umulig å ikke kose seg eller la seg inspirere i disse omgivelsene! Taket, tapeten og det mørke treverket er L.O.V.E!

Og du? Har du noen Oslo favoritter, noen tips til steder vi bør besøke? Del gjerne! Du finner en oversikt over våre favoritter her.

Foto: Trine Merete Olsen