Høstens pavlova

MED SMAK AV FIKEN, BJØRNEBÆR OG APRIKOSKOMPOTT 

Mmm, dette var godt! Et lite helgetips til deg som skal invitere til middagselskap og mangler en dessert på menyen. Pavlova er superenkelt å lage, vi brukte denne oppskrift på nett, men har du en oppskrift du heller foretrekker kan du fint bruke den. Har du litt ekstra tid er det godt å lage hjemmelaget lemon curd eller pasjonsfrukt curd å toppe det med. Ellers kan du fint kjøpe en ferdig kompott på butikken. Aprikoskompott er nydelig!

Jeg liker aller best når looken på kaka blir litt rustikk, la pynten være litt tilfeldig og ikke så pent og pyntelig. Bare la kompotten renne litt utover, det er bare fint!

Fiken skylles, deles i båter og utgjør den perfekte toppingen sammen med bjørnebær. Høstens knasende, søte og deiligste dessert er servert!

Blusen er gammel fra ByTimo