We wanna go there

EN HEL FESTIVAL MED BLOMSTER OG PLANTER

Vi får lyst til å sette oss rett på neste fly til Córdoba! Der arrangeres nemlig FLORA, den internasjonale blomsterfestivalen, i disse dager. Og det ser helt magisk ut! Fantastiske blomsterinstallasjoner og dekorasjoner utført av en rekke kjente blomsterdekoratører og kunstnere fyller byens bygg og rom. Vi blir helt betatt!

Festival FLORA har en egen instagramkonto, vi anbefaler å gå inn der for en titt på videoer fra de ulike installasjonene og kunstverkene – for det er så tullete vakkert! Ta også en titt på vår favoritt Mary Lennox sin instagram, hun har laget noen blomsterinstallasjoner for festivalen, som nesten tar pusten fra oss.

Flere enn oss som får lyst til å sette seg på neste fly til Spania? Eller er du så heldig at du befinner deg i nærheten av Córdoba nå, da må du ta deg turen til FLORA i løpet av denne uken. Sjekk ut nettsiden til festivalen for å finne ut hvor du kan se de ulike installasjonene og utstillingene.