Dagens office style

JEANS ARE ALWAYS A GOOD IDEA

Siden jeg er småbarnsmamma, så er jeg ganske avhengig av en garderobe som er litt mer praktisk. Nå har jeg litt mindre tid til å gjøre meg i stand på morgenkvisten og klærne skal gjerne fungere like godt til en dag på kontoret, som til møter og deretter henting i barnehage og en ganske hektisk hverdag. Og fine jeans er og blir en favoritt. Jeans funker alltid, både til høstens strikkegensere, med en kjole over eller som her, med en skjorte i skinn.

Dette er Levi’s sin 501 Skinny, en litt smalere versjon av den klassiske 501 modellen. LOVES!

Og nei, jeg går sjelden i hæler hele dagen. Jeg har stort sett et par sneakers i bilen som jeg skifter til når jeg er ferdig på jobb og skal hente i barnehagen. Et lite tips til dere småbarnsmammaer.

501 Skinny jeans fra Levi’s, t-skjorte fra Holzweiler, skinnskjorte fra Soft Rebels og sko fra H&M.