Fine ting på veien

EN INTERIØRPERLE I LILLEHAMMER 

Blomster og interiør går hånd i hånd og du husker kanskje at vi var innom Bergamot Blomsteratelier i Lillehammer? Rett over gata finner du interiørbutikken Libertine og det er alltid spennende å kikke innom interiørbutikker andre plasser enn i Oslo. Libertine er et must å stikke innom dersom du er glad i interiør og det lille ekstra og er i Lillehammer. Butikken bugner av fine ting og det er ikke vanskelig å føle seg inspirert etter en tur innom. Bli med å ta en titt da vel!

Skap med gode dufter, deilige såper, kremer og vaskeartikler. Man får jo lyst til å ha et sånt skap hjemme også, la dørene stå åpne, fylle på med fine ting og ha en grønn plante hengende ned på siden.

Tørkede palmeblader passer perfekt i nydelig keramikk. Det er superlekkert å blande vaser i glass og keramikk på bordet – det vil vi gjøre hjemme også!

Falt pladask for disse oljelampene, neste gang jeg er forbi så tror jeg noen må bli med hjem. Krysser fingrene for at de ikke er utsolgt innen den tid kommer!

Fine planter fortjener fine potter. Disse fra Bergs potter er en stor favoritt, en av hver takk!

Her er det rom for å tenke personlig stil og identitet. Ønsker du en ny duft som luker godt og ser helt magisk ut? Da bør du ta en ekstra titt på duftboksene fra Mad et Len

Lyst til å stikke innom? Du finner Libertine i Storgata 37, 2609 Lillehammer