A playful palette

DET BESTE MED MAKEUP PALETTER

En av de tingene jeg liker aller, aller best med makeup paletter – det er når jeg får meg nye overraskende favoritter. Du vet de fargene man er ganske så skeptisk til med en gang man ser de, så ender de opp med å bli den største favoritten.

Akkurat slik var det med fargen Smile i denne RMS paletten. En knall korallrød farge som gir ansiktet akkurat den friskheten det trenger nå som sommerens solgylne farge begynner å svinne hen. Jeg tapper på litt av denne i kinnene og hele ansiktet lyser opp. Ny favoritt rett og slett! Den er fra RMS sin Lip2cheek serie, så den kan også brukes på leppene. Men foreløpig så er det fargen ved siden av, den brunrosa nyansen Spell, som brukes mest på leppene (og på øyelokkene!).

Og for de av dere som allerede er glad i RMS Beauty sine produkter, så kjenner dere sikkert til de to kultproduktene deres øverst i paletten – Master Mixer og Living Luminizer. To geniale highlightere som kan brukes alene, eller blandes med andre produkter for ekstra glød.

Denne RMS Beauty paletten heter Signature Set: Mod Collection.