Ta hudpleierutinen til et nytt nivå

PROFESJONELL HUDPLEIEHJELP FRA SOFAKROKEN

Selv om jeg aldri har hatt de helt store utfordringene med huden min, så kjenner jeg at det er på tide å få på plass en hudpleierutine som er tilpasset meg. I en hektisk hverdag blir ikke besøk hos hudpleiesalonger prioritert, og da passer det meg ypperlig at Skincity.no tilbyr hjelp fra dyktige hudterapeuter online. Samtidig har de et rått utvalg av merker jeg liker. Vinn-vinn!

Å ta en hudtest hos Skincity er superenkelt og man får raskt en grundig tilbakemelding fra deres hudterapeuter. Jeg tok en komplett hudtest, der jeg gikk gjennom forskjellige steg og svarte på en rekke spørsmål, samt la ved et bilde av huden min. Testen og bilde gir Skincitys hudterapeuter grunnlag til å sette opp en god rutine tilpasset meg, min livsstil og 25 år gamle hud. Dersom jeg følte at svaralternativene ikke passet meg helt så hadde jeg muligheten til å legge til en egen kommentar i tillegg. Om jeg lurte på noe underveis var det bare å spørre en av hudterapeutene i chat-funksjonen på siden, og de veiledet meg videre.

Etter bare noen dager fikk jeg en mail med anbefaling av produkter tilpasset min hud og min hudtilstand. Endelig en skreddersydd hudpleierutine for min tørre og sensitive hud, med antydning til både rosacea og perioral dermatitt. Det eneste det hadde krevd av meg var 15 minutter i sofakroken for å gjennomføre hudtesten, noen dager tidligere. Sammen med tilbakemeldingen fra hudterapeuten fikk jeg også anbefalt produkter, spesielt tilpasset meg – en helt ny og komplett hudpleierutine noen få tastetrykk unna. Det blir ikke enklere enn det! 

Jeg ble anbefalt produkter hovedsaklig fra Epionce, et merke jeg ikke har vært borti før – og to spesialprodukter, et serum fra iS Clinical og en leppe- og øyekrem fra Cliniccare. Huden trenger 30 dager til å bli vant til nye produkter og fornye seg, så det er alltid viktig å gi nye produkter tid. Det er ingen mirakler som skjer over natta. Men allerede etter en uke var det flere som spurte hva jeg hadde gjort med huden, da den hadde så fin glød.

Etter en måned syns jeg at jeg kan se forbedringer på tynne linjer i huden og mørke ringer under øynene, at huden er mindre tørr og generelt har mer «plump». Det konstante perioral dermatitt utbruddet jeg har hatt rundt nesevingene er synlig forbedret allerede.

Selv om jeg har hatt en ganske uproblematisk hud i utgangspunktet, føler jeg virkelig at hudpleien er tatt til et nytt nivå og det både synes og kjennes!

Har du lyst å freshe opp huden med nye produkter? Nå får du -20% på alle produkter hos Skincity med koden «Skincity20» fra 17. oktober – 23. oktober!