Ny hotell favoritt i København

MITT FAVORITTHOTELL I KØBENHAVN

Jeg elsker København! Og jeg må innrømme at jeg og elsker ekstra deilige hoteller og jeg har en ny favoritt i København. Hotellet ligger så og si midt i sentrum, men i en rolig sidegate så her er det ro og skikkelig, skikkelig koselig! Hotel Sanders er min København favoritt.

Hotellet ligger like bak det kongelige teateret og eier og tidligere balletdanser Alexander Kølpin har hatt som mission at hotellet skal føles som ett hjem og ikke som ett hotell. Noe jeg synes han har lykkes med.

Utrolig delikat interiør og en deilig laidback følelse. Man trenger liksom ikke å pynte seg for å spise frokost og det elsker jeg!

Jeg hadde til og med peis på rommet jeg bodde, tenk så hyggelig å bo her når det begynner å bli kaldere ute.

For meg har København blitt en ekstra spesiell by da det var her jeg og Peter fant ut av at jeg var gravid. Og det var så fint å rusle rundt i gatene her med en hemmelighet ingen andre enn oss to visste om.

Jeg får så utrolig mye inspirasjon her og drømmer litt om å pusse opp badet i vårt nye hjem litt sånn som dette kjenner jeg! Så neste gang du kan unne deg litt hverdagsluksus anbefales dette hotellet på det varmeste.