Våre Oslo favoritter

EN BLOMSTRENDE OSLOFAVORITT 

Det er ikke tvil om at vi i redaksjonen har oppheng på fine planter og blomster, det å ha fine vekster rundt seg er terapi! Og dersom du stikker forbi Bonita blomster er vi helt sikre på at du ikke går tomhendt hjem!

Er du en roseperson finner du de vakreste colombianske roser her, dette er rett og slett plassen du bør kjøpe roser! De er helt enorme og de har helt fantastiske farger – og de står leeeenge! Akkurat da vi var innom var de ansatte i full gang med varepåfylling – fresh roses of the day!

Vi beundrer både friske og tørre blomster og elsker at bukettene er bundet inn med gråpapir! Igjen, it’s all in the details.

Sinkbøtter og fine plastkasser fylles opp med blomster. Er det forresten noen som vet hvor vi kan få tak i slike kule blomsterkasser? De er så fine!

De vakreste rosene og nellikene i lilla toner.

Lyst til å besøke Bonita Blomster? Du finner de i Odinsgate 17, Oslo