Ordning & reda

KAN MAN FÅ NOK OPPBEVARINGSPLASS?

Du husker kanskje dette superenkle trikset som forvandlet glasshyllene i ikeahyllen til vakre linhyller? Stua er stadig i forandring og det nyeste tilskuddet er disse skapene som egentlig er beregnet som oppbevaring i f.eks bod. Tre skap etter hverandre lager en skikkelig fin vegghengt sjenk. Planen er etterhvert å få tak i en benkeplate i tre som kan legges over hele toppen og mykne opp utrykket litt. Eller kanskje jeg skal flislegge toppen? Ah, uansett tror jeg det blir sååå fint!

En genial måte for å lage plass til de fine tingene du vil fremme, samtidig som du kan fjerne og gjemme unna alt annet rot, vinn-vinn! Veggen skal fylles med bilder, speil og andre morsomme ting. Tenker det kommer et bilde av det etter hver også, når veggen nærmer seg ferdig.

Skapene kommer fra Bror-systemet til Ikea.