Knots & ribbons

A LITTLE MESSY & SOME BLING

Jeg er på ingen måte den flinkeste til å finne på gøyale ting med det lange håret mitt. Men når jeg først gjør noe, så må det være så enkelt at man ikke trenger å være så fingernem for å få det til. Akkurat nå har jeg et lite oppheng på å kombinere de fineste spennene mine med silkebånd. En enkel knuteflette, der man i stedet for å flette håret, deler håret i to deler og lager flere knuter etter hverandre – passer perfekt med litt bling. Når man har laget flere knuter etter hverandre og satt i en strikk nederst, så drar du gjerne litt i knutene, slik at resultatet blir enda mer messy og tilfeldig – akkurat slik jeg liker det.

Tilslutt har jeg brukt to silkebånd, et smalt og et bredt, som jeg knyter rundt strikken – og topper det hele med en fin hårspenne!

Jeg kan dessverre ikke huske hvor jeg kjøpte akkurat denne hårspennen, men butikker som H&M og Glitter har masse fine spenner til håret!