Gjør helgen litt ekstra digg

TA LITT EKSTRA GODT VARE PÅ DEG SELV DENNE HELGEN

Det er meldt regn hele helgen så vi foreslår å bruke helgen til hjemme mys. Og til å ta litt ekstra godt vare på seg selv. Her er våre beste tips på å gjøre helgen ekstra fin slik at du føler deg ekstra uthvilt og klar for en ny uke når mandagen kommer

  1. Skift på sengen. Eller enda bedre, unn deg selv ett fint nytt sengetøy og sørg for at soverommet er litt ekstra delikat. Kjøp deg en stor fin plante eller noen friske blomster til nattbordet.  Vi lover, du kommer til å sove så mye bedre der du ligger i ett rent, delikat rom og hører regnet slå mot vindusruten.
  2.  Kanseler alle planer og tilbring en hel dag i pysj.
  3.  Brenn eteriske oljer rundt om i leiligheten eller dypp noen dråper på hodeputen din- Eucalyptus og lavendel er en favoritt!

4. Sett av av tid til hjemmespa. Bytt neglelakk på tærne, skrubb kroppen , ta en hårkur og boost huden med ansiktsmasker slik at du møter opp på jobb på mandag full av glød!

5. Kanskje dette er helgen du laster ned en meditasjonsapp og lager deg en ny rutine. Det skal ikke mere’ til enn noen minutter før hodet blir klarere og du føler deg mye roligere til sinns.

Pssst. Trenger du å fylle opp badet med nye produkter og litt deilig glow? Det er 25 % på alt fra CAMILLA PIHL COSMETICS tom søndag 13 oktober.