Choco + hazelnuts

DEILIG HJEMMELAGET NØTTESJOKOLADE PÅ 1-2-3

Kombinasjonen nøtter og sjokolade er ganske uslåelig! Og spesielt mørk sjokolade og hasselnøtter. Hvis du er fysen på noe godt, så er denne enkle nøttesjokoladen verdt å teste ut. Jeg har en bolle med disse stående i kjøleskapet nå, og unner meg en liten knupp nå og da.

Alt du trenger er en pose med hasselnøtter og en plate med mørk sjokolade, velg en variant av høy kvalitet. Finn frem et stekebrett og legg på et bakepapir. Så lager du små hauger med hasselnøtter, cirka fem stykk i hver haug, med litt mellomrom mellom hver. Smelt sjokoladen på lav varme, og gjerne i vannbad, da har du litt mer kontroll over varmen. Når sjokoladen er smeltet så bruker du en spiseskje og heller litt sjokolade over hver enkelt av de små haugene med hasselnøtter. Det gjør ikke noe om det renner litt utover – det er litt av sjarmen at det ser hjemmelagd ut. Sett stekeplaten kaldt, til sjokoladen har stivnet.

Skikkelig digg å ha en skål med litt sunnere snop stående i kjøleskapet!