Thursday comfort food

FYLT PITA MED KIKERTER, SPICY GRØNNSAKER & GUACAMOLE 

Hva skal vi ha til middag i dag? Det er spørsmålet de fleste av oss stiller hver eneste dag. Men i dag kan vi forhåpentligvis gjøre det litt lettere for deg, da krydrede kikerter, grønnsaker og guacamole i pitabrød står på menyen vår.

For å lage disse fylte pitabrødene trenger du:
Pitabrød
– Kikerter
– Paprika
– Løk
– Stangselleri
– Avokado
– Hvitløk
– Sitron
– Salt
– Pepper
– Chiliflak
– Spiskummin

Start med å skylle kikertene godt før du legger de på en stekeplate og krydrer de godt. Varm ovnen til 220 grader varmluft og stek kikertene i ca 20 minutter. Når kikertene er i ovnen kan du begynne å steke de andre grønnsakene i stekepanne og lage lett guacamole av avokado, presset hvitløk, litt sitron, salt og pepper. Pitabrødet stekes som anvist på pakken. Jeg liker å helle de stekte kikertene oppi stekepannen sammen med grønnsakene på slutten av steketiden, så smakene og krydderet får blandet seg. Fyll opp pitabrød med kikerter, grønnsaker og guacamole. Har du en liten klatt med rømme tilgjengelig er det også deilig oppi!

Pst! Har du et granateple liggende, så er det supergodt å putte granateplefrø på toppen for ekstra friskhet og litt knas.