How to make magic roses

TRIKSET SOM GJØR ROSER TIL FAVORITTBLOMSTEN

Fikk du med deg den lille videosnutten av de tullete vakre rosene vi delte på instagram for et par dager siden? Vel, dette lille blomstertrikset er like enkelt som det er genialt! Det forvandler vanlige roser til en magisk vakker blomst, det er nesten så man ikke tror det er roser lenger. Og det lille blomstertrikset, det deler vi med dere her nå!

Alt du trenger er en bukett roser. Og du kan gjerne velge den rimelige varianten fra matbutikken, faktisk så er det de små rosene fra disse bukettene som gjør seg aller best i dette trikset. Start med å fjerne alle bladene på stilken, deretter fjerner du også de små bladene som du finner under selve blomsterknoppen på rosen.

Deretter starter du med de ytterste kronbladene og bretter de forsiktig utover. Du skal forsiktig vrenge bladene slik at de vender bort fra blomsten. Et triks er å legge en finger mot buen nederst på hvert kronblad, og holde her mens du skånsomt vrenger kronbladet utover. Forsett å brette kronbladene utover til rosen har fått den formen du vil.

Snitt stilken i riktig lengde og sett i en vase. Siden disse rosene blir veldig voluminøse, så er de veldig fine i litt store vaser, og gjerne runde vaser. Vil du gjerne ta en titt på videoen vår med rosetrikset, så finner du den her. Og du, tester du ut dette trikset selv om deler bilder av det på instagram, husk å tagg oss da vel @camillapihl.no.magazine – vi gleder oss til å se!