Knasende gode epler

EPLECHIPS SOM PASSER TIL ALT 

– Og er superenkel å lage selv! Enten du bare vil ha noe digg å tygge på eller om du ønsker å piffe opp granolaen eller grøten din litt ekstra så er tørkede epler alltid digg og en perfekt høstsnacks. Lag opp noen krukker, det er så koselig å gi bort som spiselig gave!

Sett ovnen på 60-80 grader varmluft og del opp epler i tynne, tynne skiver. Om du har en oppskjæringsmaskin eller mandolin gjør dette jobben lett, men du kan også helt fint bruke en ostehøvel eller en skarp grønnsakskniv. Legg alle eplene pent etter hverandre på stekebrett med bakepapir. Skvis gjerne over litt sitron og kanel, det gir ekstra god smak ! La epleskivene kose seg i ovnen i 2-3 timer. Husk at du må ta en titt på de underveis så de ikke brenner seg!

Nam.. Disse skal nytes fremover i høst og det er jo helt genialt dersom du har noen epler du er usikker på hva du skal gjøre med!