Houseplant of the week

GRØNN, FIN OG PERFEKT FOR DEG UTEN GRØNNE FINGRE 

Si hei til det nyeste plantetilskuddet, dette er en pillefikus eller en mistelteinfiken som den er også er kjent som. Denne oppdaget jeg da jeg gikk forbi Granit for noen dager siden og den måtte bare bli med meg hjem. En perfekt inneplante for deg som er litt på farta eller er litt glemsk med vanningen, da den ikke trenger alt for mye vann. Jeg vanner den ca 1 gang i uka, og da setter jeg den gjerne bare rett inn i dusjen, fordi den liker å få litt vann på bladene sine også. Akkurat nå får den stå på soverommet, men jeg må alltid huske å trekke fra gardinene, da den liker å få litt sol på seg! Å ha grønne planter på soverommet gjør underverker for luften, det gjelder bare å velge de rette plantene og sørge for at de får lys i løpet av dagen. Fikk du forresten med deg Arctic Gardener sine beste plantetips?

Og lurer du på den fine potta? Vel, jeg droppet potte til den da jeg syntes den brune «papirpotta» som fulgte med var aller finest! En slik kan du enkelt lage selv også – vi viser deg litt senere!