Energi på en grå onsdag

-inneholder reklame for egne produkter-

GUL ELIXIR, DIGGE SITRUSFRUKTER OG ROSA LEPPESTIFT

I dag hadde jeg god tid på morgenkvisten, men det betyr ikke at jeg ikke var trøtt da jeg stod opp. Våknet til en regntung onsdag som trengte litt ekstra energi i form av god varm drikke, graperfrukt (som jeg har heeeelt oppheng på om dagen) og en rosa leppestift! En leppestift er forresten mitt beste triks på trøtte dager, litt farge på leppene og hele ansiktet får en helt annen glød. Akkurat nå er jeg glad i MAC «Killing me softly», en ganske knæsj rosafarge som gjør susen på trøtte dager.

Jeg har ikke helt blitt vant til at det er mørkt ute når ringeklokken vekker meg enda, så jeg trenger litt fargerik superenergi på morgenkvisten. Min favoritt om dagen er denne vidunderlige varme elixiren. Skjær opp fersk ingefær i små biter, en hel økologisk sitron i skiver , legg de i en tekanne og hell over med varmt vann og søt med god Manukahonning!

Jeg er forresten kledd topp til tå i Camilla Pihl i dag! De fineste Faso buksene og Bergen sweater fra min nyeste kolleksjon.