Power ladies podcast

DENNE PODCASTEN LYTTER JEG TIL NÅ

Jeg hører nesten mer på podcaster enn på musikk. Perfekt å ha på øret når man sysler med husarbeid, når man kjører en tur eller er på løpetur – jeg løper lett mye lenger på mølla med en god podcast på øret. Og i det siste så er det alle episodene av Girlboss Radio with Sophia Amoruso som har vært favoritten. Sophia Amoruso tar en ærlig snakk med kvinner som har bygd opp en suksessfull karriere – skikkelig power ladies! De snakker om hva som skal til, hva det har kostet på veien og hvordan de sjonglerer livet som businesskvinner og sitt personlige liv.

I den siste episoden som ble lagt ut tar Sophia en snakk med Anine Bing og vi får høre hele historien om hvordan det startet med et par brukte t-skjorter og har endt opp med et suksessfullt brand og 15 egne butikker.

Du finner Girlboss Radio med Sophia Amoruso her.