Bamseboller i form

TETT LIGGER DE, OG SØTE ER DE

Du husker kanskje at vi lagde bamseboller i muffinsformer? Vel, de er også supersøte å lage i en større form. Å bake boller i form er også lurt å gjøre hvis du vil unngå tørre boller – når de ligger slik tett i tett så blir de ekstra saftige og gode!

Lag bolledeig etter din favorittoppskrift, eller bruk Titte sin deilige oppskrift. Rull runde bolleemner og legg i en smurt form. Du kan gjerne la det være litt avstand mellom de, siden de vil heve en del når de etterheves. Rull bittesmå kuler og plasser der du vil ha ørene. Du kan også lage noen små bamse bakfra, ved å rulle fem små kuler – to ører, to lapper og en liten halestjert (se den nederste raden i formen). Stek i ovnen slik det står anvist i oppskriften, men vær obs på at du må steke de litt lenger enn vanlige boller. Følg med og ta de ut av ovnen når de er gyldne og fine. Bruk gjerne noen sjokoladeknupper og legg på bollene som øyne og nese, gjør dette når bollene fortsatt er varme, så vil sjokoladeknuppene smelte fast i bollene.

Server de rykende varme og ferske – da er de aller, aller best!