Nan-pizza med fiken

EN SUPERDIGG PIZZA DU LAGER PÅ 1-2-3

Hva sier du til pizza med fiken, chèvre, pinjekjerner og ruccola? Vet du, den er så tullete god at du bør teste den snarlig. Også er den laget på et blunk, siden vi har jukset litt med bunnen. Vi har nemlig brukt ferdig nanbrød som bunn, så pizzaen er faktisk klar på under et kvarter.

Alt du trenger er nanbrød, grønn pesto, fiken, chèvre, pinjekjerner, honning og ruccola. Start med å sette stekeovnen på 200 grader, oppvarming av ovnen er det som tar lengst tid her. Finn frem nanbrødet og smør på et godt lag med grønn pesto. Skjær fiken og chevre i skiver og fordel utover nanbrødet. Dryss på pinjekjerner og stek i ovnen til chèvren har smeltet og pizzaen og fyllet har fått en fin gylden farge.

Drisle over litt honning (balsamico er også digg, hvis du ikke er så glad i honning) og server med litt fersk ruccola på toppen. En perfekt liten rett å slenge sammen når du har lyst på noe godt!